lauantai 1. helmikuuta 2014

- tästä eteenpäin -

Haudi hau! Siitähän on nyt melkein vuosi aikaa kun blogin perustin ja ensimmäisen tekstin tänne raapustin. Paljon on muuttunut sinä aikana. Olen aloittanut kesätyöpaikassa jossa myöhemmin jatkanut tuntityöntekijänä, ja lukio-opinnotkin ovat mallillaan. Lakki olisi tarkoitus painaa päähään keväällä 2014. Jo on kyllä aikakin. Tästä eteenpäinhän tulee olemaan hirveää jatkokoulutus hössötystä. Yhteishakuun on enää noin kuukausi aikaa, ja siihen mennessä pitäisi tietää mitä tulevaisuudeltaan haluaa. Se voi olla hankalaa jos siltä haluaa yhtä montaa asiaa samaan aikaan kuin minä. Viime aikoina mielessä on pyörinyt miljoonia vaihtoehtoja, mikä ei ainakaan tee valinnasta yhtään helpompaa. Pitäisi lukea sekä kirjoituksiin että pääsykokeisiin. Ja joo, ainiin, jossain vaiheessa pitäisi yrittää muistaa panostaa myös kesäkuntoon vol. 382710 projektiinkin! Miten se onkin aina niin vaikeaa aloittaa terveelliset elämäntavat ja pysyä niissä... Joo, niinpä. Sukelluskeskuksessa työskennellessä ei sellaista ongelmaa ollut, joka päivä tuli liikuttua itsestään, ruoka-ajatkin olivat säännöllisiä. Toisin se on nyt opiskelijana ja tuntityöntekijänä, aika ei millään meinaa riittää kaikkeen, puhumattakaan mistään urheilusta tai ruoka-aikojen suunnittelusta. 

Olen miettinyt viime aikoina eräänlaisen motivaatio-julisteen tekemistä. Siis sellaista, johon voi liimata/teipata kuvia tai lausahduksia, jotka tsemppaisivat eteenpäin. Monessa paikkaa olen törmännyt kyseiseen ideaan ja se on kuulostanut ainakin omiin korviini erittäin toimivalta. Itse asiassa minulla on ollut tarkoitus koota tuo motivaatio-juliste jo viimeisen kuukauden ajan, en vain ole saanut mitään aikaiseksi. Pitäisi kerätä lehtiä tms. mistä leikata kuvat ja kannustus lauseet, kenellä nyt sellaiseen olisi aikaa... Mutta päätin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa huomenna! Joskus se on tehtävä, ja jotenkin olen vakuuttanut itseni etten voi aloittaa kokeisiin lukemista ja urheilua ennen kuin kyseinen juliste on valmis (njah, lisää tekosyitä). Idea olisi jo mielessä, enää puuttuu toteutus. 

On kyllä ollut todella erilainen arki verrattuna niihin vuosiin jotka vietin Turkissa, elokuusta 2010 elokuuhun 2012. Ajattelin että voisin kirjoittaa niistäkin hiukan, mm. millaista on työskennellä Turkissa, mitä pitää ottaa huomioon Turkkiin muuttaessa, miten kulttuurit eroavat toisistaan and so on. Varmasti löytyy ihmisiä joita tiedot voivat hyödyttää, ja samalla itse pääsisin muistelemaan tuota aikaa. Vaikka vaaranahan on, että muistelu vain kasvattaa matkakuumetta.. No, se nähdään sitten. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Antakaa ajatuksen virrata, pistäkää kommenttia tulemaan!

Yorumlarınızı saklamayın, düşüncelerinizi yazıya dökün!