sunnuntai 18. toukokuuta 2014

-lakki päähän-

Se on nyt siinä! Perjantaina aamulla YTL lähetti kouluille ne tulokset joita kokelaat ovat pelonsekaisin tuntein odottaneet viimeiset kuukaudet. Ja tiedättekö mitä? Tämä naisen alku saa nyt virallisesti painaa lakin päähänsä 31.5! Olo on kyllä kieltämättä helpottunut. Vähän kauhulla itsekin kävin tulokset katsomassa, kun yhdessä kokeessa alimmat pisterajat olivat todella lähellä omia pisteitäni. Onneksi kuitenkin hyvin kävi ja nyt voi sitten nauttia hyvillä mielin näistä päivistä, toki pääsykokeisiin lukemista unohtamatta.. 




Tunsin pakottavaa tarvetta tulla tämänkin uutisen jakamaan, vaikka nämä nyt eivät ehkä olekaan niitä kaikkein mielenkiintoisimpia postauksia. Itse kullakin on omat ongelmansa, mutta olen nyt saanut unohdettua omani aika hyvin. Syynä pelkästään se että nyt on niin paljon muuta ajateltavaa! Juhlien järjestäminen, kutsujen lähettäminen, sekä kaikkein tärkeimpänä sen oman kampauksen ja mekon päättäminen! Kampaajalle sain vielä luojan kiitos ajan varattua, mutta mekko onkin sitten asia erikseen. Taidan olla ainoa mattimyöhänen liikenteessä, kaikki tuntuvat hankkineen mekkonsa jo helmi-maaliskuun vaihteessa. Otan vastaan vinkkejä mikäli teillä niitä on antaa! Haluaisin (niin kuin jokainen) mekon olevan jotenkin erityinen, tarkoittaen lähinnä sitä että en haluaisi tusinamekkoa linjalta H&M ja kumppanit, mutta mekon ei tarvitse olla mikään design -luomus ihan jo hintansakaan puolesta. Onhan tässä vielä kaksi viikkoa aikaa sitä etsiä ja päättää kampaus, jota päättäessä pitää muistaa myös ottaa huomioon se lakki... Joka pitäisi myös käydä ostamassa! Sen tulen kyllä tekemään ihan mielelläni.


 

Nyt on todella helpottunut olo. Tätä on odotettu jo todella pitkään, joku viisas aikanaan sanoi että hyvää kannattaa odottaa. Jokunen sukulainen on kyllä osannut siitäkin huomauttaa, että onkos tässä nyt tultu odoteltua liian pitkään kun vasta 20 -vuotiaana pääsen ylioppilaaksi. Minulla kun on pikkusisko joka valmistui ennen minua. Olen päättänyt olla ottamatta heidän sanojaan kuuleviin korviini, sillä tiedän itse että se oli kaikki sen arvoista vaikka olenkin ikäisiäni nyt jäljessä. Jokainen eläköön siis omalla tavallaan. Tässä on ihanasti aikaa miettiä mitä sitä sitten tekisi kesän jälkeen, jos opiskelupaikka syystä tai toisesta jää saamatta. Maailmassa on vaikka mitä nähtävää. Niinhän se laulukin menee. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

4 kommenttia:

  1. Voii kauheesti onnea!! :-)

    Ja tohon "myöhässä" valmistumiseen, pääasiahan on että valmistuu eikä jätä koulua kesken vaikkakin just siks että valmistuminen venyy. Oot kuitenkin viettänyt siistit pari vuotta Turkissa työn merkeissä etkä lorvinu ympäriinsä, ja mikäs kiire tässä mihinkään on ;-)! Onnea vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitos paljon!! Tottahan tuokin että hukkaan eivät nuokaan vuodet Turkissa menneet, nyt siis vain iloitaan valmistumisesta!

      Poista
  2. Jee, onnea! <3 parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja pääasia että valmistuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos<3 Nimenomaan juurikin näin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

      Poista

Antakaa ajatuksen virrata, pistäkää kommenttia tulemaan!

Yorumlarınızı saklamayın, düşüncelerinizi yazıya dökün!